Лю6овта възтържествува в Ергенът най-накрая! Победата на Купидон обаче не се

...
Лю6овта възтържествува в Ергенът най-накрая! Победата на Купидон обаче не се
Коментари Харесай

Ергенки се залюбиха! Пам и Мони разкриха, че се обичат

Лю6овта спечелва в „ Ергенът " най-сетне! Победата на Купидон обаче не се дължи на Евгени, който продължава да мляска наред останалите участнички в риалити шоутo, a на две от претендентките, които не получиха роза от пианиста и напуснаха предаването. Оказа се, че ориенталската танцьорка Мони Зенгиннер и пълничката моделка Пам са разкрили любовта между тях.

„ Влязохме в „ Ергенът “, с цел да разрушаваме стандарти. Аз желаех да покажа, че не всички красиви и суетни дами са глупави. Пам желаеше да покаже, че не е наложително да си слаба, с цел да бъдеш красива. И двете успяхме. Успяхме и да срещнем любовта ”, разгласи първа варненката Мони. Последва светкавична реакция на възприятията от Пам, която сама излезе от риалити формата поради покруса с най- близката й другарка.
 Ергенки се залюбиха! Пам и Мони разкриха, че се обичат
„ Прекрасното ми момиче, доста си ми скъпа, да знаеш. Това, че те срещнах и имах там, а към този момент и в действителния живот на открито, всичките тези хубави моменти с теб си е обич ", побърза да отвърне Пам, която оставя записка на 3енгиннер с пояснение в най-горещи усеща. Зенгиннер разкри по-рано, че въобще не е впечатлена от основния воин Евгени Генчев. Нещо повече, той се оказал напълно друг типаж от предстоящото. Силиконката даже си потегля разочарована от него, написа Хотарена.

„ Честно казано, преди да отидем в Турция, мислех, че е по-различен вид мъж. Истината е, че ние сме доста разнообразни. Оказа се, че той харесва дами, които, по какъв начин да кажа, са „ неприятен " образец. Не мисля, че даже можем да сме другари. Освен това в него има нещо прекомерно момчешко, чаках по-зрял мъж като типаж “, разкрива танцьорката. Според нея пианистът се тормозил от срещата си с нея и въобще не я поглеждал в очите. Така двамата не намерили тематика за диалог.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР